Lilypie Kids Birthday tickers

Perşembe, Mayıs 17, 2007

Field Day-2


Eveeet, nerede kalmistik. Hepimiz icin cok eglenceli ve bir o kadar da yorucu gunu anlatmaya kaldigimiz yerden devam edelim. En son kopuklerden bahsediyorduk galiba...

Bircok sekilde balon yaptiktan sonra sinif 2 takim olarak ayrildi. Herkes sirasi geldiginde elindeki fileyle kucuk havuzdan plastik ordekler yakalayarak takiminin cemberine tasidi. Ecenaz ilk turunu Ms. Sheryl ile yaptiktan sonra ikinci turda oldukca tecrubeliydi. Hatta kendi takimi icin, yumruklar havada "go, go, go" diyerek tezahurat bile yapti:)
Ara verildiginde de herkes afiyetle popsicle(meyve aromali buz) yedi. Biz bile... Ecenaz bayiliyor bunlara, evde de dondurmaya alternatif olarak sifir kalorili ve sekersiz popsicle yiyor durmadan.

Sirada parasut oyunu var. En ustte ortada babasiyla gordugunuz resim bu bolumden. Butun sinif daire seklindeki parasut bezinin etrafina oturdu ve dikkatle oyunun kurallarini atlatan ogretmeni dinledik. Sonra da eglence basladi. Bezi yukari-asagi haraket ettirerek degisik sekiller verdik, mantar bile yaptik:), biz bezi yukari kaldirdigimizda, karsilikli iki ogrenci bezin altinda ortada bulusarak tokalastilar ve hizla yerlerine geri donduler. Bu ve benzeri oyunlarla 20 dk boyunca muzik esliginde, elimizde kocaman bir bez tepindik durduk.
Kisa bir soluklanma ve karpuz molasindan sonra dusurmeden top tasima oyunu oynadik. Solda ustteki resim. Okul etrafinda daire cizerek bir oyundan digeri atlayarak sirayi "pony ride"a getirdik. Yani at binme.
Dort kisilik gruplar halinde bu kucuk atlara binmek icin butun cocuklar cok sabirliydi. Ecenaz biraz da yorgunluktan olsa gerek yerlerde surunmek yerine kucagimda, cimlerin uzerinde bekledi sirasini.
Eylul ayinda yaptigimiz Boston ziyaretimizde, cok suslu bir at arabasiyla resim cektirirken bile cigliklar atan Ecenaz at bindi. Heyecanla bir ayagi ileri giderken, diger ayagi korkuyla geri geliyordu. Resimlerde de goreceginiz gibi atin sirtinda diken uzerinde oturur gibi bir hali var. Oynanacak oyunlar bitti ve hepimiz cok aciktik. Herkes sinifina giderek sirayla ellerini yikadi ve dogrucaaaa piknik alanina.
Biz de kendi grubumuzla yerlerimizi aldik. Eglence kismina gelemese de piknik icin diger aileler de aramiza katildi yavas yavas. Chelsea haric grubumuzdaki diger cocuklar da aileleriyle birlikte piknik yapmak icin ayrildi yanimizdan.
Chelsea Ecenaz'in favori arkadasi. Bir donem evin icinde hep onun adini duyuyorduk. Ortada en sagdaki resimde birlikte oturuyorlar.
Gecen gun market alisverisi icin magazaya girerken, zenci bir kiz cocugu goren Ecenaz :
--Aaa annesi, bak Chelsea gibi
dedi, yani zenci. Bir ara butun hintli kadinlari da hintli olan ogretmeni Ms. Padmini zannediyordu:)

Cok yorucu bir gunu artik bitirmek istedigimiz icin piknigi ilk terkedenlerden olarak evimize donduk. Aksam 9:30 koltukta sizmisim.
Posted by Picasa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder