Lilypie Kids Birthday tickers

Pazar, Nisan 13, 2008

AutoShow

Biraz ara verildi yazilara kusura bakmayin. Gecerli bir sebebim var. Turkiye'den misafirimiz geldi. Surekli geziyoruz. Bize de bahane oldu dolasmak icin. Yoksa yerimizden kimildamiyoruz.
Gecen hafta pazar gunu gittigimiz yer Ecenaz icin "lunapark", "oyun salonu", "hayvanat bahcesi" ya da bir "dogumgunu partisi"nden cooook daha degerliydi.
Ecenaz'in araba tutkusundan bahsetmistim daha once. Bebeklerden sonra arabalara ilgisi kaydi gibi birseydi baslangicta. Ama artik arabalari birer saplanti.
Sabahlari yataktan kalkar kalkmaz onlarin yaninda. Biz okula hazirlamak icin acele ederken Ecenaz yuzunu yikamadan arabalarina kosuyor.
Ya da uzun sure disarida zaman harcadiysak eve geldigimizde Ecenaz en bir saat ortadan kayboluyor arabalari ile oynamak icin.
Bazen beni uyardigi bile oluyor:
"Anne eve gidelim artik arabalarimla oynamak istiyorum"


Herkes eve elinde kucuk bir araba ile gelir oldu artik. Araba dizayniri, muhendis, galeri sahibi olacak yorumlari da basladi.
Sadece oynamiyor onlarla konusuyor da. Taniyor hepsini, hem maketlerini hem de disarida gerceklerini.
"anne bak bizim arabanin aynisi"
"Yusuf abinin arabasinin aynisi"
"Kiraladigimiz araba"
"sports car"
"aaaa bak mini"

Uzerine tiklayarak resmi buyutebilirsiniz.
Boyle cicili bicili giyinip favori rengi pembe canta tasidigina bakmayin. O cantanin ici oyuncak arabalari ile dolu.
Evden cikarken "ben bunlari buyuk arabalarin yanina koyucam" diyerek cikti. Ve dedigini de yapti.


Minyaturlerini asillarinin yanina koyup karsisina gecti ve seyretti. Herkes gibi sabirla sirasini bekleyerek begendigi butun arabalarin direksiyonuna oturdu, viteslerini kesfetti. Wolksvagen standina geldigimizde gecirdi kulakligi kafasina teknik bilgileri dinledi.
Kisacasi delirdi benim kizim bu fuarda ve bayildi arabalara.

Tekerlegin yaninda beyaz daire icine aldigim sey Ecenaz'in kirmizi "mini"si. :)

Kizim gibi diger araba cilginlari icin cektigim butun resimleri biryerlere yukleyip burada da linkini verecegim. Yakinda..

Posted by Picasa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder